Kategóriák
Üzlet / szerviz

Üzletünknél parkoló várja

Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

Nyitva tartás:

H-P: 09-18

Sz: 09-13

V: zárva

Telefon:

+36 20 3362725

+36 20 5562359

Házhoz szállítás

Hitel

Kerékpár HITEL

Üzletünkben megvásárolhatod kerékpárodat részletre, akár 0%-os kamattal!

 

Üzletünk, a Cofidis szerződött partnere. 

 

Milyen hitel lehetőségek vannak a Kerékpár Diszkont-nál?

Alapvetően két konstrukciót ajánlunk:

A. 0%-os kamattal: Ebben az esetben 20% kezdő befizetést kérünk, a fennmaradó összeg 10 havi futamidővel, kamatmentes részletekben fizetendő. Ebben a konstrukcióban minden 100 000,- Ft feletti kerékpár megvásárolható, de az akciós árak nem érvényesek, a kerékpár lista árát vesszük alapul.

B. Egyedi konstrukció: Te határozod meg, hogy milyen futamidőt szeretnél, mennyi kezdőbefizetéssel, mi pedig kiszámoljuk neked a törlesztő részleteket, és a fizetendő kamatot. Ezt a konstrukciót akkor érdemes inkább igényelni, ha értékesebb kerékpárt szeretnél vásárolni, lehetőleg alacsonyabb havi törlesztőrészletekkel. Ennek a konstrukciónak a kamata függ az igényelt hitel összegétől és a futamidőtől.

 

Mi szükséges az ügyintézéshez?

-Személyi igazolvány

-Lakcímkártya

-Adókártya

-A kezdő részlet készpénzben (A bankkártya, stb. nem készpénz!)

-60 napnál frissebb bankszámla kivonat, melyen egyértelműen szerepel a munkabér (Ez lehet netbankból kinyomtatott is, de fontos, hogy "bankszámla kivonat" legyen, "számlatörténet" nem felel meg.)

-Ha munkabéred nem bankszámlára érkezik, munkáltatói igazolásra is szükség van.

 

Hol tudom igénybe venni a hitel lehetőséget? Személyesen üzletünkben tudod intézni, ehhez mindenképpen be kell fáradnod üzletünkbe.

 

Az itt felsoroltak nem minősülnek konkrét ajánlattételnek. A személyre szabott ajánlatunkat kérje kollégáinktól személyesen üzletünkben!

Webáruház készítés