Kategóriák
  Kategóriák
   Üzlet / szerviz

   Üzletünknél parkoló várja

   Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

   Nyitvatartás:
   hétfő: 09-18
   kedd: 09-18
   szerda: 13-18
   csütörtök: 09-18
   péntek: 09-18
   szombat: téli időszakban zárva
   vasárnap: zárva

   Telefon:

   +36 20 3362725

   +36 20 5562359

   Kiegészítő márkáink

   Kiegészítőink:

   Rudy Project

   Kifejezetten kerékpárosoknak kifejlesztett szemüvegek és sisakok olaszországból.  Stílusban felső kategóriás, árban verhetetlen.


   Northwawe

   A kerékpársport egyik hazájából, olaszországból érkező ruházat és cipők. 


   Bryton

   Kerékpáros kompjúterek GPS alapú technológiával, minden szükséges funnkcióval, hihetetlen áron. Pénztárcabarát, mégis profi kiegészítő!


   Elite

   Olasz gyártó, edző görgői élvonalba tartoznak, kulacstartóit, kulacsait minden versenyző ismeri. A kulacstartó egy jelentéktelennek tűnő kiegészítő, viszont ez a márka az amiből nem esik ki egy bukkanón a kulacs, mégis könnyű kivenni, és visszarakni bele!


   575

   Hazai ruhagyártó cég, hihetetlen design, és kiváló technikai anyagok jellemzik. Versenyzőknek már nem kell bemutatni, számos csapatnak, egyesületnek készítettek már profi kerékpáros ruházatot az elmúlt évek során.


   Bikefun

   Kerékpáros kiegészítők a fejvédőktől, a táskákon át a világításig gyakorlatilag mindent kínál a márka. Kifejezetten hazai igények szerint fejlesztik, magyar háttérrel.


   High5

   Az egyik legnépszerűbb, versenyeken kipróbált izotóniás készítmények, táplálékkiegészítők. 


   Slime

   Tapasztalataink alapján az egyik legmegbízhatóbb defektgátló folyadék. A hozzánk (Székesfehérvár) közeli terepeken, főleg a Velencei-hegységben a helyi növényzet szúrós indákkal várja az arra tévedő bringásokat, ezért előbb-utóbb minden MTB gumijába bele szokott kerülni!


   Muc-Off

   Speciális kerékpáros kenőanyagok, melyek képesek megnövelni a lánc és a lánckerekek élettartamát! Egy tapasztalt bringás tudja, hogy mit jelent anyagilag egy komoly hajtásrendszer cseréje, ezért érdemes ezt minnél tovább húzni. Különösen az e-bikeok használják el gyorsan a láncot, ezeknél igazán fontos a minőségi kenőanyag! 


   Velotech

   Táskák, lámpák és sok más kiegészítő, igényes megjelenéssel, megbízható minőségben, megfizethető áron. 


   Cateye

   Régóta bizonyított japán kerékpáros kompjúterek, kiegészítők.

   Webáruház készítés