Kategóriák
  • KERÉKPÁROK
    •  
  • KERÉKPÁR ALKATRÉSZEK
    •  
  • KERÉKPÁROS KIEGÉSZÍTŐK
    •  
Üzlet / szerviz

Üzletünknél parkoló várja

Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

Nyitvatartás:
hétfő: 09-18
kedd: 09-18
szerda: 13-18
csütörtök: 09-18
péntek: 09-18
szombat: téli időszakban zárva
vasárnap: zárva

Telefon:

+36 20 3362725

+36 20 5562359

Kerékpár márkáink

ORBEA

Az Orbea egy kimagaslóan innovatív márka Spanyolországból. Aki figyelemmel követi a kerékpársport világát, biztosan ismeri, hiszen élen járnak mind műszaki fejlesztésekben, mind pedig a design területén. Kifejezetten sportos kerékpárokra specializálódott cég, országúti sportban, és MTB szakágakban nagyon erős kínálattal rendelkeznek. Az egyre népszerűbb elektromos kerékpárok területén rendre meghatározó fejlesztéseket hajtanak végre, folyamatosan a tesztek élén szerepelnek a modelljeik.


GIANT

A Giant a világ egyik legnagyobb kerékpár gyártója, egyuttal azon kevesek közé tartozik, akik saját maguk fejlesztik, és ténylegesen előállítják a kerékpár vázakat is. Termékeik minden kerékpáros versenysportban az élvonalba tartoznak, de az amatőrök körében is népszerűek gyönyörű kidolgozásuknak köszönhetően. A Giant márkát azért választottuk üzletünkbe, mert árban nem elrugaszkodott, abszolút a megfizethető kategóriába tartozik ellentétben néhány hasonlóan elismert gyártóval. Elektromos kerékpárjaik saját tapasztalataink alapján rendkívül kiforrott technológiával készülnek, többnyire Yamaha hajtásrendszerrel, megfizethető árban, szervizelésükre felkészültünk. A készletről érdeklődj személyesen.


 LIV

A női Giant. A Liv márka gyakorlatilag a női Giant modelleket jelenti, a gyártó külön márkanév alatt hozza forgalomba a hölgyek számára készült modelleket, ezzel egyedülállóan széles kinálatot biztosít. Minőségben, megbízhatóságban a Giant márkával azonos. A készletről érdeklődj személyesen.


KROSS

A KROSS üzletünk nyitása, 2012 óta az egyik legfontosabb beszállítónk. A magyarországi vásárlók leggyakoribb kívánsága, hogy jót, jó áron vásároljanak! Ennek leginkább ez a lengyel gyártó felel meg, hobbi és rekreációs célra, kezdő, vagy profi sportolóként. A nálunk népszerű cross, túra és MTB kategóriákban kiemelkedő kínálattal rendelkezik. Márkabolt jelleggel, a lehetőségekhez mérten az egész kínálatot tartjuk. A készletről érdeklődj személyesen.


MERIDA

A Merida egy profi kerékpársportban ismert márka, számos versenyző használja különféle szakágakban. A Merida minőségét garantálja a saját gyártás, a vázakat teljes mértékben maguk állítják elő a legmodernebb technológiák felhasználásával. Előremutató design jellemzi, színekben gazdag igényes megjelenéssel. Elsősorban sportos kerékpárjai kiemelkedőek, MTB, CROSS, GRAVEL, ORSZÁGÚTI vonalon. Elektromos kerékpárjai figyelemre méltó megoldásokkal készülnek, jellemzően Shimano hajtásrendszerrel. A készletről érdeklődj személyesen.


CUBE

A Cube európa egyik legkedveltebb márkája, bármerre járunk a népszerű kerékpáros helyeken, mindenfelé összefutunk jópár ilyen bringával! Német fejlesztő központban és gyárban, sportolók bevonásával tervezik a vázakat, ötletes megoldásokat alkalmaznak, remek megjelenéssel. A design és a színek terén abszolút irénymutató gyártó, szigorú minőségbiztosítással, precíz összeszereléssel. Üzletünkben régóta meghatározó márka, magas minősége ellenére kiváló ár-érték arány jellemzi. A készletről érdeklődj személyesen.


BIANCHI

Az egyik legpatinásabb kerékpár gyártó, története több mint 100 évre nyúlik vissza. Neve összeforrt az országúti kerékpársporttal. Aki valaha is figyelte a klasszikus európai versenyeket, annak nem kell bemutatni. Különlegessége az egyedi celeste szín használatával, mely általában valamilyen formában minden kerékpáron megtalálható, már messziről látszik! Igazi olasz design párosul a csúcstechnológiával. A gyártó gondolt a márka rajongóira is, akik nem feltétlen profi sportolók, csak szeretnének egy exkluzív hobbi céloknak megfelelő bringát, így a kínálatban megtalálhatóak teljesen megfizethető típusok is túra, illetve kezdő sport célra is! A készletről érdeklődj személyesen.


DEMA

A Dema egy sportos szlovák gyártó, színes modellpalettával. Kínálata mind típusválasztékban, mind árakban jól igazodik a hazai vásárlók igényeihez, elsősorban hobbi célokra. A készletről érdeklődj személyesen.


NEUZER

A Neuzer hazánk egyik legjelentősebb márkája. Az esztergomi gyárban modern kerékpárgyártási technológiákkal dolgoznak, korszerű festőüzemmel, összeszerelő sorral. A kínálat a gyerek kerékpároktól a kirándulós kerékpárokon át a városi munkába járós típusokig gyakorlatilag mindenre kiterjed, de kezdő sport célra is remek modelleket fejlesztettek. Üzletünkben egyik legjelentősebb beszállító, rengetegen vásárlónk "szereli fel" az egész családot ezzel a márkával. A készletről érdeklődj személyesen.

Webáruház készítés