Kategóriák
  • KERÉKPÁROK
    •  
  • KERÉKPÁR ALKATRÉSZEK
    •  
  • KERÉKPÁROS KIEGÉSZÍTŐK
    •  
Üzlet / szerviz

Üzletünknél parkoló várja

Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

Nyitvatartás:
hétfő: 09-18
kedd: 09-18
szerda: 13-18
csütörtök: 09-18
péntek: 09-18
szombat: téli időszakban zárva
vasárnap: zárva

Telefon:

+36 20 3362725

+36 20 5562359

Kerékpár szerviz

Kerékpár szerviz

Milyen kerékpárt vállalunk? Szervizünkben várunk minden kicsi és nagy problémával, régi és új bringával, bárhol vásároltad is. Legyen szó hidraulikus fékekről, rejtett bowdenes időfutam gépekről, elektromos váltókról, hozzánk bizalommal fordulhatsz. Biztos lehetsz benne, hogy láttunk mát ilyesmit, hiszen magunk is kerékpározunk, triatlonozunk jónéhány éve, folyamatosan képezzük magunkat, lépést tartunk a technikai ujdonságokkal. Műhelyünket felszereltük a legmagasabb szinvonalú szerszámokkal, így az értékes kerékpárokat is rutinszerűen tudjuk javítani, anélkül, hogy silány szerszámokkal "elnyalnánk" a drága alkatrészek csavarjait. Több szerszámot, állványt kollégánk fejlesztett, hogy a sérülékenyebb karbon gépeket is anélkül javíthassuk, hogy közben veszélyeztetnénk épségét! Speciális szerszámokkal rendelkezünk a high end megoldásokhoz is.

Mikor tudom bevinni, mikorra lesz kész?  A tavaszi-nyári időszakban érdemes telefonon, vagy személyesen időpontot foglalni, ennek hiányában nem tudjuk garantálni, hogy a behozott kerékpárt át tudjuk venni, mert sokszor fizikailag nem fér el annyi kerékpár a raktárunkban, mint amennyit szeretnének ügyfeleink behozni. A javítás elvégzésének idejét akkor tudjuk egyeztetni, amikor átvesszük a kerékpárodat, ez leggyakrabban 1-2 munkanap szokott lenni!

Mennyibe fog kerülni? Átvételkor megbeszéljük, hogy mit szeretnél javíttatni, mi pedig az aktuális árlistánk alapján adunk árajánlatot. Amennyiben szerelés közben látszik, hogy komplikáció adódik, nagyobb eltérés várható az ajánlathoz képest, telefonon felvesszük a kapcsolatot veled, és megbeszéljük a folytatást. Ha csak átnézetni szeretnéd, hogy minden rendben legyen, akkor átvételkor végzünk egy állapotfelmérést, és ez alapján adunk árajánlatot. Az állapotfelmérés díjmentes

Fontos, hogy csak a ténylegesen elvégzett munkálatokért számítunk fel díjat, melyet előre egyeztetünk. A mai  modern kerékpárokon például gyakran több megbonthatatlan ipari csapágy található, igy azok karbantartására nem lenne korrekt díjat felszámolni.

Munkadíjaink: az üzletben kifüggesztett árlista alapján. Árajánlatot kizárólag személyesen tudunk adni, telefonon nem.




Webáruház készítés