Kategóriák
Üzlet / szerviz

Üzletünknél parkoló várja

Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

Nyitva tartás:

H-P: 09-18

Sz: 09-13

V: zárva

Telefon:

+36 20 3362725

+36 20 5562359

Házhoz szállítás

Hitel

Házhoz szállítás

Házhoz szállítás menete

Ki hozza majd a csomagomat? Megrendelésedet, amennyiben házhoz szállítást választottál, a Sprinter futárszolgálat fogja kézbesíteni. 2012 óta dolgozunk velük, ez idő alatt nem történt említésre méltó hiba a kiszállítások során. Feladott csomagjainkat időben, épségben megérkeznek.

 

Mikor érkezik a futár? Megrendelésedet, amennyiben készletünkön van, törekszünk rá, hogy négy munkanapon belül kézbesítsük. Amennyiben a megrendelt termék státusza rendelhető, felvesszük veled a kapcsolatot, a kézbesítés várható idejéről egyeztetünk. A futár 08 órától 16 óráig bármikor érkezhet, ezt az ő menetrendje határozza meg, erre nincs ráhatásunk. Megadott telefonszámaidat a többi, kiszállításhoz szükséges személyesw adatoddal együtt, bizalmasan kezeljük, az adatvédelmi szabályzatunk szerint.

 

Hogyan fizethetem az utánvétes csomagomat? Az utánvét értékét a futárnak tudod fizetni, készpénzzel. Kártyás fizetésre utánvét esetén jelenleg nincs mód.

 

Mi történik, ha nem vagyok a megadott címen amikor a futár érkezik? Azért kérjük el a telefonszámodat, hogy ebben az esetben a futár felvehesse veled a kapcsolatot, és később, egy egyeztetett időpontban újra felkeressen a csomagoddal.

Webáruház készítés