Kategóriák
Üzlet / szerviz

Üzletünknél parkoló várja

Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

Nyitva tartás:

H-P: 09-18

Sz: 09-13

V: zárva

Telefon:

+36 20 3362725

+36 20 5562359

Házhoz szállítás

Hitel

Kerékpár üzembe helyezés

Kerékpár üzembe helyezés

 

A nálunk vásárolt kerékpárokat kivétel nélkül üzembe helyezve adjuk át, akár az üzletünkben veszed át, akár házhoz rendeled.

Mit is jelent ez? A Kerékpárokat a gyártók körülbelül 80%-os készre szerelt állapotban szállítják. Ez azt jelenti, hogy a legtöbb alkatrész a helyén van, de a váltók, fékek beállítása, bizonyos csavarok megfelelő nyomatékkal történő meghüzása, illetve néhány alkatrész felszerelése minden esetben szakszervíz feladata. Ez a művelet típusonként eltérő időt vesz igénybe, de mindenképpen szakértelmet kíván, hogy kerékpárod úgy működjön, ahogy azt elvárnád. Az szakszerviz általi üzembe helyezés egyébként minden gyártónál a garancia egyik alap feltétele.

Mi a helyzet a kiszállított kerékpárokkal? Ha futár szolgálattal rendelsz kerékpárt a kerekpardiszkont.hu -ról, szintén üzembe helyezve kapod meg, viszont a csomagküldéshez valamennyire szét kell szednünk, hogy bedobozolhassuk. Ez a legtöbb típusnál azt jelenti, hogy az első kereket kiszedjük, és a kormányt leszereljük. Mielőtt használatba vennéd az így kapott kerékpárt, néhány egyszerű műveletet kell csak elvégezned, ezeket az alábbi tájékoztatóban megnézheted, de a kerékpár dokumentumaival kinyomtatva is elküldjük neked:

csomagolás utáni összeszerelési segédlet.pdf

(Ez a segédlet a már beállított, üzembe helyezett, de dobozolt kerékpárok összeszereléséhez nyújt támpontot, nem az üzembe helyezési műveleteket tartalmazza!)

 

Ha máshol vásároltam kerékpárt, és szeretném elvégeztetni az üzembe helyezést, hova forduljak? Minden kerékpárt szívesen látunk műhelyünkben, természetesen némi munkadíj ellenében elvégezzük a szükséges beállításokat, hogy probléma mentesen használhasd. Ennek díja az aktuális munkadíj táblázatunkban megtalálható. Fontos, hogy a máshol vásárolt kerékpárok garanciális ügyintézésének helye minden esetben az eladónál van, illetve ott, ahol az eladó megjelölte. Attól, hogy a máshol vásárolt kerékpár üzembe helyezését nálunk csináltatod, az esetleges későbbi garanciális ügyintézés terhét nem vállaljuk át, viszont fizetős keretek között bármikor elvégezzük a szükséges szervizelést.

Webáruház készítés