Kategóriák
  • KERÉKPÁROK
    •  
  • KERÉKPÁR ALKATRÉSZEK
    •  
  • KERÉKPÁROS KIEGÉSZÍTŐK
    •  
Üzlet / szerviz

Üzletünknél parkoló várja

Címünk: Székesfehérvár, Lehel u. 30.

Nyitvatartás:
hétfő: 09-18
kedd: 09-18
szerda: 13-18
csütörtök: 09-18
péntek: 09-18
szombat: 09-13
vasárnap: zárva

Telefon:

+36 20 3362725

+36 20 5562359

Házhoz szállítás

Hitel

pedelec palyazat 2020

EBIKE PÁYLÁZAT

 

Közzétette az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) az időpontot, amire mindenki várt! 

Az elektromos kerékpárok vásárlását segítő állami támogatás 2020. október 30-tól végre elérhető. Első ebike pályázat határidő november végén.

A minisztérium a pályázattal kapcsolatban az alábbi információkat adja:

"Az első pályázási időszak november 23-tól 27-ig tart, ezt követően havi rendszerességgel nyújthatók be a jelentkezések 2021. október 29-ig, vagy a rendelkezésre álló keret kimerüléséig - ismertette Kaderják Péter, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) energia- és klímapolitikáért felelős államtitkára." (kormány.hu)

Azt már eddig is tudtuk, hogy az ebike árának maximum 50%-ára lehet pályázni, további fontos részlet, hogy az árakat is maximalizálták. Eszerint a nyomaték szenzoros pedelec ára nem lehet több 900.000 forintnál, míg a maximum ár pedál szenzoros elektromos kerékpár támogatással való vásárlásakor 400.000 forint lehet.

A pályáztatást az IFKA Nonprofit Kft. végzi, az elbírálásra a leadási időszakot követően 20 napja áll rendelkezésre. A döntést követően 10 napon belül kiadják a támogatási okiratot. Ezt a pályázó a portálon keresztül kapja meg.

A pályázat leadására kizárólag elektronikus úton van lehetőség. Ennek köszönhetően egyszerűbb az ügyintézés, gyorsabb elbírálás és kifizetés várható.

Kizárólag a megadott határidőn belül leadott pályázatok kaphatnak pozitív elbírálást.
Az ebike támogatáshoz szükséges dokumentumok listája, a leadási határidők és a szükséges nyilatkozat tartalma a pályázati kiírásban található. Szükséges például érvényes BikeSafe regisztráció.

Az ebike vásárlásra igényelhető állami támogatásra a pályázat az IFKA Nonprofit Kft. portálján adható le:

https://elektromobilitas.ifka.hu/kerekpar-2020/

Itt olvasható az elektromos kerékpár pályázati felhívás, amiben minden információ és részlet és az ebike pályázat leadási határidő megtalálható:

https://elektromobilitas.ifka.hu/kerekpar-2020/medias/4/pedelec_palyazatikiaras_elektromospedelecbeszerz.pdf

 

Webáruház készítés